Regisztráció


Belépés

Isten  hozott  a konyhámban!

Praktikusan, gyorsan szeretek főzni, befőzni, aszalni, savanyítani, fermentálni, tőlem telhetően ellátni a családot,  kihasználni a technika eszközeit és szeretek új ízeket is felfedezni. 

Úgymond konzervatív háztartást viszek itthon,  modern  eszközökkel (intelligens kukták, slow cooker, befőzőautomaták,) stb. Szeretem  a régi ízeket létrehozni praktikusan.  Kismamák, gyerekek, speciális étrendet követők, időseket ápolók részére is találsz recepteket.   

Neked miért érdemes regisztrálni??    Azért mert prémium  kategóriák és receptek csak a regisztrált tagoknak elérhetőek.

A Facebook csoportunkban  sem szerepelnek ezek a receptek , csak  a lapon regisztrációval  tudod olvasni és persze hozzá is szólni.

Legfrissebb bejegyzés:

  • Zöldséges tésztasaláta
    Az étel textúrája nem haladta meg a wok textúráját, tehát inkább nem kell nézni.. Megfelelő lett a nagy wok ban.. Lényeg: 0,5 kg ,,kályhacső,, tésztát kifőztem. A nagy wokba némi vajat tettem, 4 gerezd zúzott fokhagymát, valamennyi oreganot és saját delikátot. A wokba a vajra rátettem 1 doboz oreganos pestot […]

Kategóriák

Tartósítás

14 bejegyzés

Tartósítás cukor és tartósítószermentesen befőzőautomata segítségével…

Megnézem

Okoskukta

29 bejegyzés

Ételreceptek okoskuktában készítve. Ízesebb és sokkal gyorsabb ételkészítési eljárás!…

Megnézem

Levesek

13 bejegyzés

A fantáziánk szabhat határt a levesfőzésnek!…

Megnézem

Legújabb bejegyzések

Válassz alkategóriát
category
60d447ac03469
1
1
Loading....
Készítette