Regisztráció


Belépés

👩‍🍳👩‍🍳

📜Olvastam, hogy Erdélyben sárgarépakarikákkal készítik az uborkát télire, gondoltam megpróbálom. Tavaly készítettem szegfűszeggel uborkát, megnyerte a család tetszését!

Összehoztam a kettőt, íme a recept: az üvegek aljára két babérlevél, egy mokkáskanál szemesbors, egy mokkáskanál mustármag, 3 szegfűszeg, 3 szegfűbors, sárgarépa vékonyra karikázva. Ecetes cukros, sós felöntőlé és befőzőautomatába teszem 85C / 35 perc. Kíváncsi leszek milyen lesz, de sárgarépa nélkül is finom.

Így utólag bízvást mondhatom, hogy érdemes így készíteni, mindenki imádni fogja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Készítette