Regisztráció


Belépés

A második adag már üvegben (8 kg körül). Feketeretek reszelve, sózva. Ennyi elég lesz erre az évre. 1 kiskanál/n. Nagyon jól rendben tartja a koleszterin szintet és az epefolyást!! Bevétel előtt átmosom és úgy fogyasztom naponta amikor már nins retek. 10 kg ra 18 dkg sót tettem és egy éjszaka állt és üvegeztem.

2 hozzászólás érkezett ehhez a bejegyzéshez: Feketeretek konzerválása

  1. Sós Zsuzsa ezt írta:

    Kedves Sanyi,! A feketeretekkel kapcsolatban kérdeznék: felhasználásakor(napi egy kiskanál- kávés?) átmosom. Ha jól értem,kiveszem a kiskanál sós feketeretket,és mielőtt bekapom: kis víz,leszür és hamm?
    Remélem nincs nagy gond a szövegértésemmel?
    Most kaptam egy jó adag feketeretket,úgy gondoltam ezt a receptet próbálom ki.
    Üdvözlettel Sós Zsuzsa

    • Kovács Sándor ezt írta:

      Kedves Zsuzsa!

      Igen, jól írod, jól átmosva, napi 1 kávéskanál megenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Készítette