Regisztráció


Belépés

Egyrészt mert jó évben sok van. Én megrakom a kimosott üvegeket. teszek némelyikbe 2-3 szegfűszeget, ezt néhány családtag nagyon szereti és felöntöm forralt vízzel. Lezárom, kifőzött lapkákkal és a befőző automatába teszem 90C/ 30 percre. Ahogy lejárt, mindjárt kiveszem és mehet a kamrapolcra.

Nagyon jó emésztést segítő, finom. Régebben 20 percig készítettem de ez jobban bejött. Cukrot, tartósítószert természetesen nem teszek bele, nincs szükség rá. A pasztőrözés teljesen megfelelő tartósító eljárás !

Tehetünk bele szegfűborsot sőt étcsokoládét is, bár azt a szilvalekvárba szoktam tenni.

A kép a befőzőautomatában készült, mint látni még csak félig van és csak kb 14 üveg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Készítette