Regisztráció


Belépés

Füstölt pritaminparika. A füstöt ennél is meggyfa chips ízesíti, a gyümölcsfák nagyon jó ízt adnak a füstölendő árunak, legyen akár hús vagy zöldség. Erre most néha friss csombort hintettem, kb 30 percig volt a füstön.

Ezután megy az alaposan kimosott üvegekbe, ebbe 2 babérlevél, 2 fokhagyma, fél mokkáskanál mustármag, csombor,zellerlevél, cukros, sós ecetes víz. 90C/20 min a befőzőautomatában. Utána mindjárt kiveszem a befőzőből.

Nagyon finom húsok mellé savanyúnak de akár egy zsíros kenyérhez is csodálatos.Készítettem már csípős paprikából is de azt kizárólag én ettem itthon de nagyon finom volt.

Tipp: Érdemes úgy készíteni fele üvegbe zellerlevelet teszünk a másikba kaprot. Érdekes ízhatások..

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Készítette