Regisztráció


Belépés

 

 

Délelőtt egy üveg vegyes fermentált zöldség készült. Az üveg aljára és közepére egy egy csomag kapor került, fokhagyma, brokkoli, káposzta, vajretek, sárgarépa, kakukkfű, zsálya, kömény, egész bors, mustármag. A zöldségeket ahogy jött rétegeztem. A brokkolit rózsáira szedtem  a többit a robotgép szeletelője gyalulta le.
2,5 % os langyos sóoldat rá, hogy ellepje, langyos helyen 12-14 napot érjen  és csodálatos, egészséges savanyúság.
  • Nagy előnye, hogy nyáron és télen egyfolytában lehet csinálni, nem szabad hagyni, hogy kifogyjon..😁
  • Erjesztett zöldség, rengeteg C vitamint, egyéb vitaminokat és tejsav baktériumomat tartalmaz,  ami a vastagbélflórát (is) nagyban támogatja. Csodálatos immunerősítő!
  • Elősegíti a könnyebb, gyorsabb emésztést és a felszívódást!
  • Gyermekeknek, időseknek nélkülözhetetlen a helyes anyagcseréhez!
  • Nagyon egyszerű, könnyen meg tudod csinálni és a család csak nyer vele.
  • A legegyszerűbb tartósítási  eljárás
  • Természetesen tartósítószermentes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Készítette