Regisztráció


Belépés

Vasárnap reggelre készen lett a tépett húsom, a képen még tépetlenül.. A slow cooker ben, most a kerámia tálasban 2 óra high beállításra tettem, utána 5 óra low ra. Természetesen utána éjjel a lassúfőző melegentartásra kapcsolt.

A húst előtte 9-10 órával bekenegettem mustár, szójaszósz, vöröshagymapép, saját delikát, füstölt babérpor keverékével és alufóliába csomagoltam, hűtőbe tettem. Este a slow cooker, táljába tettem 3 dl csontlevet és 1 dl Otelló szőlőlevet. Zöldséges bulgurral fogom adni és füstölt ecetes paprikával. Ja igen, a hús sertéscomb volt.

Így is meg lehet enni a húst megtépve de elkészíthetjük zsemlébe téve hagymakarikákkal, uborkával, sajttal, majonézzel, ketchuppal, salátával stb.. Szóval ami van otthon.

  • Tipp: Éjszaka sokkal érdemesebb dolgoztatni a lassúfőzőt. Reggelre kész a hús csak be kell tenni a felvágott zsemlékbe és mehet a vendéglátás..
  • Tipp: Ilyen húsoknál érdemes, forró grillen egy kérget képezni a húsra, csodálatos aromákat kapunk

Lassúfőző receptek, slow cooker receptek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Készítette