Vasárnap reggelre készen lett a tépett húsom, a képen még tépetlenül.. A slow cooker ben, most a kerámia tálasban 2 óra high beállításra tettem, utána 5 óra low ra. Természetesen utána éjjel a lassúfőző melegentartásra kapcsolt.
A húst előtte 9-10 órával bekenegettem mustár, szójaszósz, vöröshagymapép, saját delikát, füstölt babérpor keverékével és alufóliába csomagoltam, hűtőbe tettem. Este a slow cooker, táljába tettem 3 dl csontlevet és 1 dl Otelló szőlőlevet. Zöldséges bulgurral fogom adni és füstölt ecetes paprikával. Ja igen, a hús sertéscomb volt.
Így is meg lehet enni a húst megtépve de elkészíthetjük zsemlébe téve hagymakarikákkal, uborkával, sajttal, majonézzel, ketchuppal, salátával stb.. Szóval ami van otthon.
Lassúfőző receptek, slow cooker receptek
Vélemény, hozzászólás?