Regisztráció


Belépés

7 kg csirkemell filét szuvidolok , porciózva fél kg .. 63 C/2 óra. Előtte kb 10 órán át 5 % os sóoldatban volt. A tasakba 1-2 babér, vaj, házivegeta, só, bors, 2 fokhagyma. 6 tasakba rozmaring, 7 be kakukkfű két csipet. Sokkolás után megy a fagyóba. (akciós volt, akkor nem hagyjuk már ki, a fagyasztóban eláll. Mikor előveszem csak egy kérget sütök rá vajban és kész. Valami köret egy kis mártás, attól függ mi van itthon.

Nagyon praktikus és jó megoldás a gyors ételkészítés szempontjából. Bármikor ki lehet venni csak egy kéreg rá és kész. talán még az is fontos, így nem száraz a csirkemell és csodálatosan puha. Szégyenszemre a lányom azt hitte a barátomtól hoztam az étteremből, mikor megette.

Lehet, hogy egy kép erről: étel és belső tér

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Készítette