Regisztráció


Belépés

👩🏽‍🍳

A részidő lehetne jobb!
Kb a 23 kg paradicsom ma lének ment. A képen lévő utolsó 10 kg körüli mindjárt a passzírozóba. (9,30 körül kezdtük a fiammal)
Kuktában főztem egy redukciót, 1 zeller aprón, kakukkfű, bazsalikom, füstölt zellerszirom. 3 perc saute. Ezzel együtt kerülnek passzírozásra, aztán üvegbe. 90 C/30 min. befőzőautomatába Édesnek ítéltem, kapott egy kis citromsavat is, teljesen jó ízű!! A citromsav biztonság kedvéért kell a paradicsomhoz ha túl édes és nem eléggé savas. Így biztosan  nem romlik meg.
Paradicsom befőzése nyáron

Paradicsom befőzése lének, zöldfűszerekkel

Kellemesen fűszeres, jó ízű levet nyertünk a paradicsomból, lehet tovább csinálni, ketchupot, sűrítményt is készíteni. Na  meg aszalni az nagyon fontos.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Készítette