Regisztráció


Belépés

Időt és energiát takaríthatsz meg vele! Éjszakára például slow cook programon megfőzöd benne a sonkát. Reggelre kész van bőven és saját levében kihűl. Két edényt érdemes rendelni az okoskuktához, reggelre kelve kiveszed a sonkát, fazekat cserélsz és 25 perc alatt meg tudod főzni a csodás húslevest!

Nem fog szétfőni a zöldség és puha húsod lesz legyen az kacsa, liba, tyúk. Nem mellesleg sokkal finomabb mint a hagyományosan készített húslevesünk. Amennyiben van egy másik 8 literes intelligens kuktád is a töltött káposztát is megfőzheted benne 40 perc alatt, persze ez is készülhet éjszaka. (Facebook csoportomban találsz recepteket) Nagyon jó ha dolgoznak az edények éjszaka, az intelligens főzőedényben a kocsonyát is könnyen megfőzheted, sőt süteményt is tudsz benne sütni.

Jó pár fogást meg tudsz főzni, hogy nem kell fölötte állni és addig is tudsz foglalatoskodni mással. Nagyon érdemes kipróbálni! Mindenképp egy mai háztartásban helye van a multifunkciós edényeknek.

a .....

2 hozzászólás érkezett ehhez a bejegyzéshez: Miért nagy segítség egy okoskukta Húsvétkor?

  1. Ildiko Gabriella Fulop ezt írta:

    Pontosan melyik a kedves posztoló facebook csoportja? Tetszenek a receptek és most szemezgetek egy instant Pottal, amihez jól jönnek az ötletek és praktikák.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Készítette