Volt idő megfőzni az ebédet , feltettem aztán elmentem dolgozni. Reggel az elektromos kuktában füstöltszalonna kockát kiolvasztottam. Ezen picit megpirítottam 10 csirkefelsőcombot, ezeket előtte este mustárral átkentem. Rá egy vöröshagyma aprón, 6 g fokhagyma átnyomva, 8 szem tört borókabogyó, 2 babérlevél, kevés víz. Slow prg, (lassúfőzés) 1 óra more 5 ó normal, hamarabb is kész lett volna de hideg volt a hús, én pedig hideg vizet adtam neki. Tervben volt egy tejfölös habarás akkor rizs de esélye nem volt, így petrezselymes krumplival és kovászos uborkával ettük.

Szeretem használni a lassúfőzőt ill a lassúfőző programot! Sokkal jobb , teltebb íze van az ételeknek, az állaguk is teljesen más. Nagyon szuper ízvilág! A legjobban az tetszik, hogy a másnapi ételt odatehetem este és elmegyek aludni vagy mint most reggel és megyek a dolgomra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Válassz alkategóriát
category
629353f1ac18e
1
1
Loading....
Készítette