Lábas lábas szabadtűzre Közzétéve 2021.03.10. Lábas-lábas, bemutatom. Űrtartalma 8 l. Anyaga samottüveg. Kinn az udvaron szoktam benne főzni, gulyást, leveseket, székely – töltött káposztát stb. Parázsba állítom és békésen elpöszmög magában. Vélemény, hozzászólás? Kilépés a válaszbólAz e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük Hozzászólás * Név * E-mail cím * Honlap A nevem, e-mail-címem, és weboldalcímem mentése a böngészőben a következő hozzászólásomhoz.
Kategóriák Válassz kategóriát Aszalás nyáridőben (5) Befőzés nyáron át (18) Befőzőautomatában receptek (16) Desszertek édességek (3) Diétában, kímélő (44) Egyszerűkonyha (102) Egytálételek (32) Előételek (3) Fermentálás nyárikonyhában (10) Fogyókúra (40) Frissensültek (3) Füstölés házilag (15) Gluténmentes receptek (15) Gombák (5) Gyermekétkezés konyha (74) Gyógy – fűszernövények (41) Gyógyétkezés (59) Gyógynövények – fűszernövények (20) Gyúrt tészták (5) hagyományos kukta (1) Hideg ételek (18) Húsételek (69) Húsmentes ételek (32) Idősétkeztetés (54) Immunerősítő (24) Intelligens kuktában (30) Kenyér, péksütemények (5) Kenyérsütőgép (2) Kertben (3) Konyhaeszközök (15) Konyhai eszközeink (14) Köretek (2) Lassú főző receptek magyarul (9) Lassúfőzőben receptek finomabban (15) Levesek (16) Levesfőző receptek (9) Nyárikonyhában (8) Okoskukta receptek (36) Sajtkészítés receptek (13) Saláták az asztalon (8) Sanyi myárikonyhája (2) Sanyi nyárikonyhája (1) Savanyúságok,receptek (13) Sonkaprésben receptek (3) Sous vide (8) Szabadtűzön receptek (30) Tartósítás (18) Tészták (4) Új ételreceptek (176) Zöldséges receptek naponta (41) Válassz alkategóriátcategory62f4deeba321211Loading....
Vélemény, hozzászólás?