Megszületett az évi első füstöltpaprika. Pritaminból szoktam, most nem kaptam, ezzel kezdem. A paprikát harmadoltam, kicsumáztam, betettem a füstölőbe. Igazán csak kb 30 C körüli füstöt kapott, kb fél óráig. Meggyfa chips ízesítette a füstöt.

Az üvegek aljára amit természetesen sterilizáltam, két babért tettem, fél mokkáskanál mustármagot, ugyanennyi szecsuáni bors , két gerezd fokhagyma, 1/3 mokkáskanál egész konyhakömény. Tettem bele, pár aszalt paradicsomot és kapott egy ecetes cukros felöntőlevet. Most a befőzőautomatában van 80 C/20 perc és azonnal kiveszem.

Tipp: Mélyebb és más ízhatást érünk el ha teszünk az aljára egy lehellet friss kaprot.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Saját fejlesztés és találmány

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Válassz alkategóriát
category
61eb21af45b24
1
1
Loading....
Készítette