Amikor az ember BBQ t készítésre adja a fejét akkor biztos nem siet. Így volt ez alkalommal is hétvégén . A szűz só, frissen őrölt borssal be volt szórva így várakozott kb 4-5 órát.

A szószokat sosem veszem, magam keverem. Többek között az oldalt is azért hoztam létre, itt legalább megmarad, esetleg valakinek hasznára lehet.

Nálam nincs ezeknek kőbe vésett szabálya, most ennyi idő volt rá. A szósz amivel kenegettem az utolsó 30 percben: eperlekvár, ketchup, Jack D., whyskis bbq szósz, őrölt római kömény, mustár, Worchester, méz, szójaszósz , természetesen saját készítésű. Sült krumpli, mellé, zöldségek, sült cékla. Ofset smokerben csináltam meggyfa füstön. Időnként almalével fújtam.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Válassz alkategóriát
category
61eb25ee3a89b
1
1
Loading....
Készítette