Fermentált vegyes zöldség Közzétéve 2021.02.11. Szeptember környéki fermentálás. 2 % os sóoldat. Mi van benne, ránézésre, katfiol, hagyma, káposzta, zöldfűszerek.Nagyszerű ez az eltevési mód. Rengeteg c vitamin és tejsav, mellesleg óriási az íze. Vélemény, hozzászólás? Válasz megszakításaAz e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük Hozzászólás * Név * E-mail cím * Honlap A nevem, e-mail címem, és weboldalcímem mentése a böngészőben a következő hozzászólásomhoz.
Kategóriák Válassz kategóriát Aszalás (13) Bárányhúsból (1) Befőzés (63) Befőzőautomatában receptek (60) Cannerben (2) Desszertek édességek (8) Diétában, kímélő (116) Egyszerű (212) Egytálételek (66) Előételek (5) Eszközeink (5) Fermentálás (20) Fogyókúra (100) Főzelékek (2) Frissensültek (14) Füstölés (28) Gluténmentes receptek (43) Gomba (8) Gombák (14) Gyermekétkezés (172) Gyógy – fűszernövények (103) Gyógyétkezés (134) Gyógynövények (3) Gyúrt tészták (7) hagyományos kukta (5) Hideg ételek (45) Húsételek (151) Húsmentes ételek (81) Idősétkeztetés (119) Immunerősítő (64) Intelligens kuktában (58) Kenyér, péksütemények (7) Kenyérsütőgép (2) Kertben (6) Konyhaeszközeink (22) Köretek (3) Lassú főző receptek magyarul (20) Lassúfőzőben receptek finomabban (32) Levesek (26) Levesfőző (1) Levesfőző receptek (10) Nyárikonyhában (11) Okoskukta (73) Olcsó receptek (12) Regisztráltaknak (44) Sajtkészítés receptek (26) Saláták az asztalon (16) Sanyi nyárikonyhája (7) Savanyúságok,receptek (12) Savanyúságok,receptek (32) Sonkaprésben receptek (3) Sous vide (24) Sparhelton készült (3) Spórolós ötletek (6) Szabadtűzön receptek (58) Szörpök,levek nyáron (3) Tartósítás (66) Tejmentes receptek (2) Tészták (7) Új bejegyzések (389) Zöldségételek-receptek (108) Válassz alkategóriátcategory65120bc63c0ed11Loading....
Vélemény, hozzászólás?